Succesvolle LinkedIn leadgeneratie

Je beste nieuwe klanten zitten allemaal op LinkedIn. Wij helpen je in contact te komen met de juiste personen binnen je ideale doelgroep

De 4 stappen van
LinkedIn leadgeneratie

Jouw LinkedIn leadgeneratie strategie

Een van de eerste en belangrijkste stappen die wij zullen nemen, is het creëren van een op maat gemaakte LinkedIn marketingstrategie die je bedrijf zal helpen zijn doelen te bereiken.

Dit wordt gedaan door je huidige leadgeneratie te analyseren en te kijken naar wat je bedrijf al goed doet, zodat we zaken kunnen identificeren waar verbeteringen liggen. We kunnen je daarna helpen om een duidelijk, algemeen doel te stellen en te bepalen welke soorten LinkedIn leadgeneratie campagnes we kunnen starten om je te helpen dit te bereiken.

Maar wat je doel ook is, we zijn ervan overtuigd dat onze LinkedIn leadgeneratie aan je verwachtingen zal voldoen.

Al je ideale klanten inzichtelijk maken

Heb je wel eens een overzicht gemaakt van al je potentiële klanten? Met onze LinkedIn strategie maken wij al je ideale klanten uit verschillende doelgroepen inzichtelijk.

Aan de hand van het analyseren van je ideale klant profiel kunnen wij de juiste bedrijven identificeren, hun behoeften begrijpen en de juiste strategie inzetten om hen te benaderen.

Wij komen op een empathische manier in contact

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om met nieuwe contacten op een empathische manier in contact te komen.

De eerste kennismaking moet direct het juiste gevoel geven die de basis vormt voor het opbouwen van een hechte band/relatie.

Door oprechte interesse te tonen en goed te luisteren naar de uitdagingen waar ze tegenaanlopen komen we in gesprek over de oplossingen die jullie kunnen bieden.

Kies het pakket die bij je past

Wil je liever zelf de leads opvolgen of dit laten doen door ons ervaren team? De keuze is aan jou! Waar je ook voor kiest, wij maken van je campagne een succes.

LinkedIn Leadgeneratie

€ 795,- per maand

LinkedIn Leadgeneratie+

€ 1495,- per maand

Je bent bij beide pakketten gegarandeerd van goede leads en nieuwe connecties.


Bij het + pakket gaan we echter een stap verder en gaan onze ervaren verkopers voor je in gesprek met de prospects en zorgen voor afspraken in je agenda, zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Wij hebben ongeveer een maand nodig om je succesvolle strategie te bepalen en je campagne(s) goed in te richten. Hierna starten we de campagne(s) en komen de eerste gekwalificeerde leads bij je binnen.

Ja! Mochten wij niet meer dan drie leads voor je genereren dan krijg je het betaalde bedrag retour en kan je de samenwerking kosteloos opzeggen. Dit is echter nog nooit voorgekomen!

De minimale termijn is drie maanden, daarna is je abonnement maandelijks opzegbaar. Wij hebben dan genoeg tijd om je campagnes A/B te testen en te optimaliseren voor het beste resultaat. Mocht je een maand geen leads nodig hebben dan kan je het abonnement ook gemakkelijk stopzetten en later weer aanzetten.

Dat klopt inderdaad. De handelingen verrichten we vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel, zodat jij een persoonlijke band met jouw doelgroep kan opbouwen en kan werken naar een zakelijke relatie.

Nee, we kunnen enkel werken vanuit een persoonlijk profiel, maar we kunnen wel vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel connecties uitnodigen om de bedrijfspagina te volgen. Daarnaast is het een optie om de content die wij voor jouw persoonlijke profiel schrijven, ook op jouw zakelijke pagina te plaatsen.

Dit ligt aan het pakket die je kiest.

 

Bij het het normale pakket zullen we het contact opvolgen totdat de contactpersoon een reactie geeft. Het is dan aan jou om het inhoudelijke gesprek te voeren.

 

Bij het + pakket gaat één van onze specialisten met de contactpersoon in gesprek en zorgt dat er een afspraak in je agenda wordt ingepland.

Alleen gekwalificeerde
leads en verkoopafspraken

Wees geen tijd meer kwijt aan leads die niks opleveren. Wij brengen je alleen in contact met bedrijven die echte interesse hebben.

Je krijgt onder andere:

Gekwalificeerde leads

Gekwalificeerde verkoopafspraken

Koppeling met je eigen CMS

Een volledig opgebouwd profiel

Personaliteitsdata en bedrijfskenmerken

Een speciale salestraining

Direct inzicht in alle contactmomenten

Geschiedenis van alle contactmomenten

Toegang tot ons online portaal